dissabte, de juliol 4

Infantils

INFANTILS

Grup 1
Ràpid A- 3 Vilassar-3


El partit ha estat molt igualat en tot moment, dominant tots dos pel mateix. A la segona part el Vilassar ha decidit jugat a la contra i han aconseguit fer dos gols. El millor jugador del partit, segons Calleja, ha estat Alex. El proper partit del Vilassar serà demà a les 11 del matí vs Montcada.

Gols del Ràpid: Aitor, Gerard-2
Gols del Vilassar: Jan, Xavier-2






Grup 2
Ràpid B B-5 UFS Lloret-2


Els homes de Diego han jugat un excel.lent partit i han dominat en tot moment. El seu entrenador ha comentat que "si haguessin jugat així tot el torneig estarien sens dubte a la gran final". A més García ha comentat que el millor del partit ha estat Guillem.

Gols del Ràpid: Ruben, Mohad, Cristian, Guillem, Rafael.
Gols del Lloret: José L. López, José L. Marín.

Proper partit del Lloret demà diumenge a les 12 del migdia.



4 comentaris:

  1. Buenos días, fantastico el disfrutar de este blog, la liga se acaba, los torneos se acaban, pero en nuestra entidad, lo más importante, son los chavales, en el infantil " B " de la temporada 2009 -10.........nos falta alguien que en los ultimos torneos hemos podido disfrutar e ilusionados de contar con el, porque entendemos que los niños estan por encima de discrepancias, sentimientos, y rencores, para nosotros lo principal son ellos, estos niños, que disfrutan jugando al futsal. Un Saludo, para todos.

    ResponElimina
  2. Muy bien por el infantil que gano al Lloret fue un partido magnifico

    ResponElimina
  3. felicitar a la organización del rapid, tanto emn el torneo de costa brava como en el de santa coloma.
    soys un ejemplo a seguir.

    ResponElimina